Visst är vi väl många som drömt om en så kallad Hollywood walk in closet i många år? Det ser ju så fantastiskt härligt ut att ha ett helt rum fyllt med kläder, skor, väskor, jackor och accessoarer till bredden. Tänk att kunna öppna en dörr och stiga in till allt man har drömt om. Kanske ända sedan barnsben. Men nu är vi ju i Sverige och inte i Hollywood. För det första kanske det inte finns så många bostäder som redan har dessa pråliga garderober när man flyttar in. För det andra är det ju så klart en prisfråga.

Men har man ett mindre rum över kan man göra det bästa av det man har. Leva ut drömmen lite i alla fall. Tillåter plånboken kan man givetvis köpa platsbyggda stommar och garderober, så man får rejälare känsla. Men det kostar lite mer. Har man inte pengar till det fungerar det lika bra med så kallade klädspjut och klädhängare gjorda för att ha på vägg. Det är bland annat vad klädbutikerna använder att hänga upp sina kläder med. Att fylla väggarna i ett rum med dessa hängare ger fortfarande walk in closet känslan men utan att

man behöver lägga tusentals kronor på det. Men inte minst slipper man montera ihop en massa möbler.

Använd e-handel

Klädspjut, hängare och hyllor kan man med fördel köpa via e-handeln antingen nytt från favoritbutikerna eller det billigare begagnade alternativet. E-handel är ett utmärkt val när det gäller att jämföra priser på olika prisjämförelsesajter eller för att hitta butiker med fri frakt. Det är dessutom bekvämt att få hem det till dörren så att man kan fokusera helt på skapandet av drömgarderoben under tiden.

Ett tips för att få upp dina klackstövlar och vinterstövlar så billigt som möjligt är att använda dig av ett klädspjut där du sedan använder gamla byxgalgar/clips-hängare du inte längre använder till att hänga stövlarna i. Du drar ihop clipsen till passande storlek för stövlarnas skaft. För bästa resultat kan du såga av de som blir över efter clipsen. Helt plötsligt har du stövelhängare som i skobutikerna men utan att behöva köpa speciella hängare.

Passa dessutom på att få in en liten sminkhörna någonstans i rummet där du kan koppla av och bara titta ut över din härliga walk in closet eller använda den till det den är till för d.v.s. sminka dig. För att komma över ett sminkbord billigt är det ett bra alternativ att återigen använda e-handeln för att hitta den bästa dealen.

Även mindre inredningsdetaljer så som ljusstake, lampa, spegel, prydnader m.m. hittar man ofta till försäljning begagnat men fräscha på internetsidor till ett billigare pris. Även kläder om du mot förmodan skulle ha lite brist på det någonstans i ditt nya drömrum. Sedan är kläder, skor och accessoarer fina inredningsdetaljer om man placerar dem rätt! För visst vill man förverkliga sin dröm men gärna till ett så billigt pris som möjligt?