Oavsett vad du säljer i din webbshop så är det smart att också erbjuda profilkläder och muggar med er logga eller en snygg design på. Du får mer inkomst och marknadsför företaget på en och samma gång.

Profilkläder och profilprodukter

Företag har i många år använt profilprodukter för att marknadsföra sig. Dagens tröjor, mössor, kepsar och muggar är av mycket bättre kvalitet än förr. Profilkläder är inte längre bara ett marknadsföringsknep, utan riktiga kläder att använda. Därför kan du rent av designa snygga kläder som du säljer i din webbshop. Välj profilkläder och produkter utifrån ditt sortiment. Säljer du cykelsaker kan du sälja t-shirts med en cykel på eller erbjuda en tröja med er logga till ett lite billigare pris. Idag gillar folk att köpa från företag där de ”känner” ägaren. Man vill få skapa en relation till både företaget, konceptet och personen bakom. Alltså du. Då blir dina profilprodukter av intresse. På Medtryck hittar du ett stort utbud av profilkläder och produkter som klassiker som t-shirts, mössor och muggar, men även väskor, datorfodral, sminksaker och godis.

Sälj i din e-handel

För att kunna sälja profilkläder och andra prylar är det smart att dels satsa på produkter av högre kvalitet, dels ha en riktigt snygg logga, text eller bild. Det är klokare att betala en designer på Fiverr 500-2000 kronor och få något bra, än att snåla. Design handlar både om färg och komposition. Ett smart sätt att sälja dina profilkläder är genom att alltid erbjuda en t-shirt med er logga när kunden ska betala sin kundvagn. Då är det psykologiskt lätt att lägga till en till vara i kundkorgen. Det fina med att sälja profilkläder är att dina kunder kommer att bli påminda om din webbshop då de går omkring i kläder med er design i vardagen. Du kan också trycka upp billigare profilprodukter och lägga med i paketen. En mycket effektivt marknadsföringsmetod.